Blogg

Boxern…

Min boxer Ozzy med handskarna

Planket

Imorrn kommer jag ställa ut några bilder på “Planket gbg”…förberedelser pågår, hoppas vi ses där!

Sickan

Sickan på glasskivan…

På glaset…

Häromdan hade jag Jean på besök i studion..blev lite allt möjligt i bildväg, här hamnade han på glasskivan!

Nala på besök…

Denna veckan har vi hand om denna lilla hund, självklart blir det några bilder på henne “under tiden”…

Jean

Idag hade jag denna killen på besök i studion, fler bilder kommer komma framöver…

Fesken

Idag riktades kameran in i akvariet en stund…

Taxbesök

Idag hade jag besök av dessa charmtroll i studion!

Porträtt i Åmål

Lördagen den 11 maj kommer jag ha en porträttfotodag i Åmål på Mariellés Kök & Café, sitter nu och gör en affisch för detta.

Katt underifrån

Idag blev det en tur till studion för några bilder på Zimba…

Porträttdag

Idag var det en porträttfotodag, vi startade utomhus för ett gäng bilder och sen gick vi in i studion för lite mörkare varianter.

Hundbesök

Idag hade jag ett härligt besök i studion av denna tjej och hennes kompis…

Slottskogen

Idag blev det en tur till Slottskogen för att ta några bilder på denna lilla tjej…

Taxarna

Det har blivit mycket fokus på detta med hundar underifrån nu men börjar man med nåt så blir man ju liksom lite biten av det! Här fyra goa taxar som fastnade på bild igår…

Vizslan

Idag hade jag besök i studion av några hundar, här en bild på en härlig Vizsla som kollar ner…

Underifrån

Igår testade jag nåt helt nytt (iaf. för mig). Har länge velat testa detta med att fotografera hundar underifrån, tycker det ger en cool vinkel på dom. Så jag beställde helt enkelt material för detta, i helgen fick jag det och igår blev det premiär…kommer bli kanonsköj detta efter lite övning med hur ljuset ska sättas 🙂

Produktsida

Har idag lagt till ett galleri för produktfoton där jag samlat några av de bilder jag tagit…finns naturligtvis många fler men som en början iaf. Den finns att kika på under min portfolio.

Födelsedagskalas

Sickan fyllde 8 år idag och det firades naturligtvis med korv…fick upp blixtarna och knäppte av några bilder.

Fågelperspektiv

Idag har jag suttit och kikat igenom mina drönarbilder till ett projekt där några av bilderna ska bilda ett collage på en vägg. Här en bild som rullade förbi jag tycker blev lite häftig med hjälp av linjerna i planen.

#10yearschallenge

#10yearschallenge är i ropet på sociala medier just nu, man ska alltså lägga upp en bild på sig själv hur man såg ut för 10 år sedan och hur man ser ut idag. För nästan exakt 10 år sedan (1 månad som skiljer) tog jag några bilder på Jennifer som hörde av sig och ville ha några bilder till detta, kul att gå tillbaka i arkivet och kolla lite!

MyDog 2019

I helgen håller årets händelse för hundälskare till på Svenska mässan i Göteborg, jag var där för att ta bilder till ett kompendium som Fransk bulldogg klubb håller på att ta fram. Bilden här är ingen av de bilder som ska vara med utan är bara en “random” bild från utställningen.

Utskrifter

Håller för fullt på att printa bilder till kunder som valt att få sina digitala bilder på papper, bilderna vinner oftast på att hamna på papper!

Studiobesök

Idag har jag haft denna killen på besök i studion…

Ozzy 8 år

När någon av våra hundar fyller år brukar det bli att det tas en eller ett par bilder på dom, så blev det naturligtvis även denna gång när Ozzy (till höger på bild) fyllde “veteran”.

Presentkort Musikhjälpen

Jag brukar varje år försöka bidra till Musikhjälpens arbete i någon form, i år valde jag att vara med och ge ett presentkort till en insamling som personer med Franska Bulldoggar dragit igång där vinnaren vinner en fotografering. 

Akvariefoto

Ja, i brist på annat och fota så finns ju alltid mina fiskar där…

Gymfoto

Mikael Thulin ville ha några bilder för reklam till sin verksamhet så vi möttes upp på hans gym och knäppte några bilder…

Produktfoto

För några dagar sedan fick jag i uppdrag att fotografera ett antal produkter för ett företag, blev en tur till studion där jag fixade ihop ett gäng mot vit bakgrund.

Gran Canaria

Hemkommen från en go semester till Gran Canaria där jag för första gången testade min nya kamera jag skaffade mig dagen innan avfärd, en Canon EOS R. Ska bli otroligt kul att testa den i mitt “vanliga” fotograferande sen!

Barnfotografering

Idag hade jag en kul stund i studion igen när jag fotograferade 3 glada barn.

frågor?
hör av dig!

10 + 11 =

NOFOTO - niklas@nofoto.se - 0705-844 849